Nyproduktion

Tack vare en bred kompetens inom företaget, samt ett nära samarbete med våra arbetspartners, utför vi totalentreprenad vid nyproduktioner. Vi står för en sammanhållen process där du som kund är engagerad genom en kontinuerlig dialog samt har möjlighet att påverka och ta del av arbetets gång från början till färdigt projekt. Vi tar oss an allt ifrån attefallsstugor till nyckelfärdiga villor, och lägger upp arbetsprocessen för en optimal tidsplan och en smidigt fortlöpning av jobbet. Kontakta oss med din projektidé så att vi gemensamt kan se över vilka möjligheter den innehåller.

Vi jobbar med hållbara materialer
Ingenting är omöjligt!
Allt från stugor till villan

Ombyggnad

Vi renoverar, bygger ut eller bygger om enligt dina önskemål. Oavsett om du är i behov av ett fönsterbyte, en ny fasad eller ett nytt uterum, hittar vi en bra lösning för ditt renoveringsprojekt. Tack vare utbildad och kompetent personal, kan vi erbjuda totalentreprenad från rivning till avslutat jobb, enligt överenskommelse. Gemensamt går vi igenom ditt projektidé, utvärderar den och lägger upp en tidsplan. Under arbetets gång för vi en kontinuerlig dialog för att du som kund ska få möjlighet att påverka och ta del av det som händer.

Vi jobbar med hållbara materialer
Vi hjälper med bygg ansök
 
 
 
1
1

Blocktillverkning

Att uppföra byggnader genom blocksammansättning, är en tidseffektiv, kostnadseffektiv och framförallt rolig process. Det finns många fördelar när tillverkningen sker i verkstad, och vi har en lång erfarenhet med denna typ av hustillverkning. Våra lokaler i Obbola är utformade för att tillverkning av såväl väggblock, bjälklag, takpartier m.m. ska ske under torra och rena förhållanden, allt för att säkerställa en väderskyddad och smidig tillverkningsprocess. När de fabricerade delarna är färdiga för montage, sköter vi leverans, uppställning och montage av ditt projekt. Det är en njutning att se en byggnad växa fram på detta vis!

Elinstallation

När det kommer till eldragning genomför vi de flesta arbeten. Det kan exempelvis vara centralbyten, installation av vitvaror, belysning inom- eller utomhus m.m. All elinstallation utförs av behörig elektriker på företaget. Vi tar oss an din förfrågan med god kunskap och erfarenhet samt levererar säkra och hållbara lösningar för att du som kund ska känna dig trygg med oss som elinstallatör.

 
 
1
1
 
 
 
 
1
1

Plåtarbeten & Takrenovering

När det kommer till plåtarbeten i samband med din takrenovering, erbjuder vi skickliga och noggranna plåtarbeten, utförda av kompetent personal. Under takläggning är det extra viktigt att utsatta delar av taket blir korrekt genomförda för att inte problem med läckage ska uppstå. Vi har lång erfenhet på området och tar hand om hela kedjan från underarbeten till färdigt tak. Det är vår intention att kunna utföra ett snyggt och funktionellt plåtarbete, allt efter dina önskemål och behov.
Vi tar även hand om andra typer av plåtslagning. Du som kund är välkommen att komma med förslag för just ditt projekt. Vi gör det!